Evergreenforløbet - "Naviger din tankelabyrint, og bliv stressfri!"

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Naviger din tankelabyrint

Evergreenforløbet - "Naviger din tankelabyrint, og bliv stressfri!"

Evergreenforløbet er til dig der kæmper med udbrændthed og stress, og som har brug for effektive steps til at genvinde balancen i livet. Gennem 4 moduler lærer du de grundlæggende årsager til udbrændthed, og hvordan uhensigtsmæssige mentale og følelsesmæssige mønstre kan næring til udbrændthed. Du lærer at identificere triggerne, før de kommer ud af kontrol. 

Forløbet tager afsæt i den nyeste viden indenfor hjerneforskning, neuroaffektiv psykologi og NLP metodikker, der giver dig praktiske og videnskabeligt understøttede strategier til at håndtere stress, øge fokus og opbygge følelsesmæssig modstandskraft. Værktøjerne kan du anvende med det samme i dine daglige rutiner, og kræver ikke andre forudsætninger end din nysgerrighed og vilje til forandring.

Skab bæredygtige vaner for din langsigtede forandringsproces. Dette forløb handler ikke om hurtige løsninger eller quick fixes. Du vil udvikle en bæredygtig praksis, der sikrer, at du ikke kun kommer over udbrændthed, men også trives fremover.

Evergreenforløbet er designet med tanke for din travle hverdag. Tag det første skridt mod at genvinde din energi, fokus og glæde  - og begynd at navigere i din tankelabyrint med klarhed, selvtillid og formål.

DKK 1,592
Total due DKK 1,592

Payment information

After clicking 'Continue' you will be redirected to complete your purchase securely with Card/MobilePay.

All transactions are secured using 256-bit encryption.